Te zien op tv: de make-over van de buitenruimte van kinderdagverblijf Andrea

Doe nu de school check!

Te zien op tv: de make-over van de buitenruimte van kinderdagverblijf Andrea

Lodewijks Groene Geluk
Datum: 
19-03-2021
Artikeltype: 
Nieuws
Expertisegebied: 

Zondag 21 maart is de tweede aflevering van Lodewijks Groene Geluk te zien. Hierin staat de duurzame make-over van de speelplaats van kinderdagverblijf Andrea in Ridderkerk centraal. Het team van het kinderdagverblijf wilde haar buitenruimte graag veranderen in een natuurtuin en is op zoek gegaan naar hulp. En met succes: de partners van NLGreenlabel zorgden ervoor dat de nieuwe, groene buitenruimte er kwam.

In Lodewijks Groene Geluk van a.s. zondag is te zien hoe alle stenen van de speelplaats eruit gingen en er mooi groen voor terugkwam! In het tuinlandschap met heuvels realiseerde Lodewijks team onder andere een kruidentuin, een houten huisje en een hut van wilgentakken. 

Met veel plezier hebben ook wij een bijdrage geleverd aan weer een nieuw stukje groen. De Groene School verzorgde (i.s.m. GKB) materieel en ondersteuning voor de metamorfose, in de vorm van een kraantje voor het 'grove werk'. Ook ondersteunde De Groene School in het transport van de diverse verzamelde materialen naar het kinderdagverblijf. Een mooie samenwerking met de partners van NLGreenlabel!

Het prachtige resultaat is dus te zien in Lodewijks Groene Geluk, zondag 21 maart om 17.30 uur op RTL4. De aflevering wordt herhaald op zaterdag 27 maart om 10.30 uur.

Make-over buitenruimte kdv Andrea op tv 

Maak kennis met onze kennispartners:

 NL Greenlabel- Partner van de groene schoolWageningen University- Partner van De Groene School