Workshop: "Van blanco vel tot boomhut"

Doe nu de school check!

Workshop: "Van blanco vel tot boomhut"

Datum: 
10-07-2017
Artikeltype: 
Intern Nieuws
Expertisegebied: 

Leg in een interactieve ontwerpworkshop met team & betrokkenen de basis voor een educatief, uitdagend groen schoolplein!

Heeft u de wens uw schoolomgeving te gaan vergroenen, dan kan de workshop "Van blanco vel tot boomhut" wellicht de perfecte 'kickstart' van uw groenproject vormen. 

Henk Luijk heeft een workshop ontwikkeld om in één middag met team, ouders en andere betrokkenen de fundamenten te leggen voor een passend en realiseerbaar groen schoolplein, afgestemd op uw schoolomgeving, wensen en mogelijkheden. Van een eerste inventarisatie en brainstorm, worden ideeën en wensen stapsgewijs onderzocht om tot een realistisch programma te komen. Al schetsend, dromend en discussierend, krijgt uw nieuwe schoolomgeving vorm. Door team en bijvoorbeeld ouders te betrekken, wordt draagvlak gecreeërd, nog voordat het project echt gestart is.

Aan het einde van de workshop heeft u een realistisch beeld van mogelijheden, minimaal één haalbaar schetsontwerp en een concreet plan van aanpak voor de realisatie van uw plein. Een plein dat uitdaagt, creativiteit en inventiviteit prikkelt en alle ruimte biedt voor educatieve toepassingen. Meer weten?

Bekijk de workshop

Maak kennis met onze kennispartners:

 NL Greenlabel- Partner van de groene schoolWageningen University- Partner van De Groene School