Vlinder tuintelling 2017

Doe nu de school check!

Vlinder tuintelling 2017

vlinder tuintelling 2017
Datum:
28-07-2017
Artikeltype:
Nieuws

De vlinderstichting organiseert jaarlijks in samenwerking met enkele partners de tuintelling. Dit jaar vindt de telling plaats op 4, 5 en 6 augustus.

Een fantastische gelegenheid om met je kinderen de tuin in te duiken en op onderzoek uit te gaan!

Doe mee met de Tuintelling 2017

Doe mee aan de tuintelling op 4, 5 en 6 augustus. Kijk een kwartier in je tuin en geef door welke vlinders je ziet via www.vlindermee.nl of www.tuintelling.nl. Of download de gratis app ‘Vlindermee’ voor Android of voor iOs. Zowel op de site als in de app zitten handige functies om de vlindersoorten te herkennen.

Bezoek de website www.vlindermee.nl voor meer informatie en om de app te downloaden.
Veel kijkplezier!

Maak kennis met onze kennispartners:

NL Greenlabel- Partner van de groene schoolWageningen University- Partner van De Groene School