Roos Verhooren

Projectmanagement, PR & Communicatie

Roos is binnen De Groene School verantwoordelijk voor de communicatie en algemeen projectmanagement. Naast het verzorgen van ontwerp, tekst- en beeldredactie voor site, drukwerk, presentaties en dergelijken, houdt zij zich bezig met de conceptontwikkeling, specificatie en realisatie van een nieuwe online applicatie voor schoolpleinbeheer (waarover later meer!). Daarnaast neemt zij de praktische kant, van alle groen-inhoudelijke zaken voor haar rekening, zoals planning en organisatie van beurzen, workshops en lezingen. 

Achtergrond & activiteiten

Als mede-eigenaar van allround Internetbureau Silver Arrows MultiMedia is Roos verantwoordelijk voor de afdeling design. Ze vindt uitdaging en plezier in het vinden van de juiste snaar voor elk specifiek project en het persoonlijk begeleiden en adviseren van haar klanten gedurende het volledige concept- en ontwerptraject. Naast het verzorgen van ontwerpen over de gehele linie, houdt Roos zich binnen haar bedrijf bezig met de conceptontwikkeling en functionele specificatie van websites en applicaties en verzorgt zij voor diverse klanten copywriting en tekst- en beeldredactie. Vanaf het moment dat Roos hoorde over het concept en de missie van De Groene School is ze betrokken geweest bij de opstart van het Expertisecentrum.

"Opgegroeid in Zuid-Limburg heb ik altijd veel 'met de voeten in de klei' gestaan. Tegenwoordig zit ik teveel achter mijn computer en is mijn 'groenbehoefte' sterker dan ooit. Vandaar dat ik direct enthousiast was om me voor De Groene School in te zetten toen Henk erover vertelde. Ik gun elk kind vieze schoenen en groene knieën!"

De Groene School

Roos is als directe schakel met de diverse experts, het primaire aanspreekpunt binnen De Groene School. Wilt u algemene informatie over het project, wilt u een inhoudelijke of organisatorische bijdrage leveren, heeft u interesse in het 'hosten' of organiseren van een workshop, project of lezing? Dan bent u bij Roos aan het juiste adres. Daar waar binnen scholen communicatievraagstukken de kop opsteken (bijvoorbeeld bij het aan de man brengen van verandertrajecten of het bereiken van partners of sponsoren), is zij uiteraard ook beschikbaar voor vakinhoudelijk advies en ondersteuning. 

Neem contact op met Roos via onderstaand formulier.

Maak kennis met onze kennispartners:

 NL Greenlabel- Partner van de groene schoolWageningen University- Partner van De Groene School