Stan Krijnen

SNK Outdoor Speel- & Sportplaatsen

Stan Krijnen, oprichter van SNK Outdoor Speel- & Sportplaatsen, studeerde civiele techniek aan de Avans Hogeschool in Den Bosch. Samen met zijn familie startte hij SNK Buitenprojecten. Een bureau dat zich bezig houdt met ontwerpen van buitenruimtes rondom scholen en kinderdagverblijven en met inrichting van de openbare ruimte. SNK ontwerpt met een sterke focus op groen, natuurbeleving en klimaatadaptie. 

Elk schoolplein, maakt niet uit wat voor budget, kan vergroenen en avontuurlijk zijn. (...) Wat je ook doet, zorg dat je een goed plan hebt. Het klinkt cliché, maar een goed begin is echt het halve werk. 

Achtergrond & activiteiten

Stan startte in 2015 zijn studie civiele techniek in Den Bosch. Nog tijdens zijn opleiding, in 2017, richtte hij in samenwerking met zijn familie SNK op. (Vader) Kees Krijnen is opgeleid als tuinarchitect en ervaren hovenier. Tijdens de projecten van zijn bestratingsbedrijf liep hij regelmatig aan tegen ontwerpen waarbij onvoldoende was nagedacht over de praktische uitvoering. Ondertussen was Stan in zijn studie volop bezig met ontwerpen en zat hij boordevol creatieve ideeën. Tijdens een stage bij Plein Civiel deed hij ervaring op met het ontwerp van functionele, gezonde en klimaatadaptieve openbare ruimte. Ze bundelden de krachten en startten SNK Outdoor Speel- & Sportplaatsen. 

SNK Outdoor Speel- & Sportplaatsen

SNK Outdoor Speel- & Sportplaatsen, gevestigd in de regio Helmond, werd in 2017 opgericht als advies & ontwerpbureau van diverse buitenprojecten. Steeds vaker stonden hierbij schoolpleinen op de agenda en nog vaker groene schoolpleinen. Deze tak van sport beviel de familie Krijnen zo goed, dat ze zich sinds de zomer van 2019 geheel richten op advies en ontwerp van (groene) schoolpleinen, speel- en sportplaatsen. SNK begeleidt het hele proces; van advies in de opstart, tot ontwerp, technische uitwerking, begeleiding bij de aanbesteding en inspectie. Ze ontwerpen avontuurlijke, educatieve en gezonde buitenruimtes, praktisch uitvoerbaar en rekening houdend met praktische kaders als budget en locatie. 

Stan is creatief, oplossingsgericht en een inmiddels ervaren groenontwerper, veelal actief in de regio Brabant, Gelderland en (Noord) Limburg. Een fantastische sparringparter voor organisaties die meer willen halen uit hun leer-, speel- of sportplek!

06-13022191
stan@snkgroep.nl
www.snkoutdoorspeelensportplaatsen.nl

 

Maak kennis met onze kennispartners:

 NL Greenlabel- Partner van de groene schoolWageningen University- Partner van De Groene School